Ірландська компанія Kingspan Global має намір інвестувати близько 200 млн євро у Львів
23 Вер 2022
Ірландська компанія Kingspan Global має намір інвестувати близько 200 млн євро у створення будівельного технологічного хабу у Львові.
Цей хаб стане основним експортним центром продукції в країни ЄС, а також підтримуватиме процес реконструкції в Україні.
Львівський міський голова Андрій Садовий зустрівся з гендиректором ірландської компанії Kingspan Group Джином Муртою (Gene Murtagh). Kingspan Group планує інвестувати 200 мільйонів євро у створення будівельного технологічного хабу, який вироблятиме передові теплоізоляційні матеріали з низьким викидом вуглецю та будівельні конструкції для централізованого опалення, та створить від 600 до 1000 робочих місць. Будівництво центру планується протягом наступних п’яти років. Відтак, Андрій Садовий та начальник управління інвестицій та проектів Львівської міської ради Андрій Павлів презентували інвестиційний потенціал львівської громади та можливості потенційної співпраці для компанії Kingspan Group. Інвестиційний проект супроводжує урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій Ukraine Invest.
Зазначимо, що дочірнє підприємство ТОВ «Kingspan-Ukraine» працює на ринку України з 2006 року та зареєстроване у місті Львові.
Kingspan – публічна компанією, заснована в Ірландії – світовий лідер у сфері енергоефективних будівельних рішень, теплоізоляційних технологій та постачання огороджувальних матеріалів. Філії компанії працюють у 70 країнах світу, представлені більше ніж 200 заводами, на яких працює понад 19 тисяч осіб. У 2021 році компанія Kingspan відкрила 5 нових заводів/виробничих ліній та планує ще 25 протягом 4 років.
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше