Міський голова Львова зустрівся з керівником офісу JICA в Україні
03 Чер 2024

3 червня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з керівником офісу  Японського агенства міжнародного співробітництва (JICA) в Україні Хідекі Мацунага.

У зустрічі також взяли участь перший заступник міського голови Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань міжнародного співробітництва Сергій Кіраль, головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, керівник управління інвестицій та проектів Андрій Павлів. Під час зустрічі обговорили питання підтримки розвитку екосистеми людяності НЕЗЛАМНІ, зокрема ідею будівництва хірургічного центру на території Першого медичного обʼєднання Львова за проєктом всесвітньовідомого японського архітектора Шігеру Бана. Хідекі Мацунага, також відвідав реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

Крім цього, розповіли про індустріальні парки у Львові, необхідність покращення залізничної транспортної інфраструктури, модернізацію рухомого складу і залізничних шляхів, а також потребу електричної генерації в місті. 

Зауважимо, що в Україні Японське агенство міжнародного співробітництва JICA реалізовує проєкти зі співпраці на суму, що перевищує 150 мільярдів єн. Пріоритетні сфери проектів  –  відбудова та відновлення України.

Image
Image
Image
Останні новини:
UNDP в Україні передала сучасне реабілітаційне обладнання центрам UNBROKEN у Львові

19 липня відбулася офіційна церемонія передачі обладнання для Центру протезування

Детальніше
Уряд Франції виділить 5 млн євро на облаштування нового трамвайного маршруту до реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine

Уряд Франції виділить 5 млн євро гранту на перший етап

Детальніше