Керівники Банку розвитку Ради Європи відвідали Національний реабілітаційний центр «НЕЗЛАМНІ» у Львові задля реалізації спільних проектів
11 Лют 2024

Львівський міський голова Андрій Садовий спільно з першим заступником міського голови Андрієм Москаленком, заступником з міжнародної співпраці Сергієм Кіралем та директором Лікарні Св. Пантелеймона Юліаном Голиком обговорили з керівниками Банку розвитку Ради Європи залучення фінансування для розвитку проектів в рамках екосистеми людяності та незламності Unbroken Ukraine, зокрема будівництва нового хірургічного корпусу та соціального житла.

Під час зустрічі делегація Банку розвитку Ради Європи, в складі якої були директори з кредитного та грантового фінансування, оглянули виконані та проектні роботи реабілітаційного центру.
Зауважимо, що співпраця з Україною є однією з головних цілей Стратегічних рамок діяльності CEB на 2023-2027 роки. Банк розвитку Ради Європи націлений підтримати проекти з відновлення, відбудови й довгострокового соціального розвитку України.

Банк розвитку Ради Європи – це багатосторонній банк розвитку, який інвестує в соціальні сектори: освіту, охорону здоров’я, доступне соціальне житло. Його позичальниками виступають як уряди, так і місцева влада, банки, неприбуткові організації. 15 червня 2023 року Україна завершила процес вступу до Банку розвитку Ради Європи, ставши його 43 державою-членом.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше