Компанія Swarco розглядає можливість розширення діяльності у Львівській громаді
21 Чер 2023

Під час зустрічі із представниками компанії Swarco обговорили можливості співпраці в напрямку розвитку мережі зарядних станцій для електромобілів, встановлення сенсорів для моніторингу стану мостів, систем безперебійного живлення для світлофорів і електронних табло для громадського транспорту.

Спільно плануємо:
– Напрацювання концепції «розумних рішень» в управлінні транспортом для Львівської громади разом із фахівцями компанії Swarco;
– Впровадження пілотного проекту щодо встановлення систем моніторингу стану одного із мостів в громаді;
– Організацію візиту представників Львівської міської ради до європейського міста, де повністю застосовано технології Swarco, для ознайомлення із роботою системи забезпечення контролю дорожнього руху.

В рамках візиту представники компанії також відвідали Центр управління дорожнім рухом на вулиці Коновальця, який у 2012 року Львівська міська рада облаштувала у співпраці із компанією Swarco, в рамках спільного із Європейським банком реконструкції та розвитку проекту. Окрім Центру, в межах проекту встановлено адаптивні світлофори на 28-ми перехрестях уздовж трамвайних маршрутів №2 і №6.

Дякуємо партнерам за зустріч та працюємо над посиленням нашої співпраці!

Для довідки:
Корпорація Swarco – це австрійська транснаціональна корпорація з розробки рішень для Smart cities, створена в 1969 році. Компанія створює рішення в управлінні дорожнім рухом, безпілотного водіння транспортними засобами, системи управління рухом та оплати проїзду в громадському транспорті, системи розумного паркування, виробляє зарядні станції та інноваційні продукти для громадського транспорту. Також компанія є найбільшим у світі виробником світлофорів.

Компанія має свої представництва у 46 країнах світу, в Україні зареєстровано дочірнє підприємство ТОВ «Сварко Україна».

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше