Львів планує нові інфраструктурні проекти у партнерстві із ЄБРР
02 Бер 2023

У Львівській міській раді відбулась зустріч міського голови Андрій Садовий із керівництвом Європейського банку реконструкції та розвитку (EBRD) – Юргеном Рігтерінком, першим віцепрезидентом ЄБРР та Матео Патроне, директором ЄБРР з питань Східної Європи та Кавказу, під час якої обговорили активні проекти та нові напрямки співпраці.

Зауважимо, що місто Львів є найбільшим партнером ЄБРР серед міст України. І незважаючи на військовий стан продовжує реалізацію спільних проектів. У партнерстві із ЄБРР станом на сьогодні реалізуються 6 проектів, у які банк інвестував 112,5 млн. євро. Офіс Invest in Lviv здійснює координацію цих проектів зі сторони Львівської міської ради.

В рамках зустрічі міський голова презентував проект створення реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine – екосистеми підтримки та турботи про людей, які постраждали від війни. Задля покращення мобільності та доступності центру Unbroken та цього мікрорайону, місто працює над проектом продовженням міського трамвайного маршруту  по вулиці Миколайчука.

Перебуваючи у Львові, делегація ЄБРР відвідала місцеві компанії, які є партнерами банку, а саме – Львівський індустріальний парк М10, Банк Львів, виробника дріжджів компанію Ензим , компанію із виробництва кормів для домашніх тварин Кормотех, оператора АЗС Пат “Галнафтогаз”, виробника вентиляційних систем  Prana, IT-компанію SoftServe.

Дякуємо партнерам за довіру та інвестиції.
Згодом більше інформації про нові проекти!

Фото: Роман Балук

Image
Image
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше