Львів посилює співпрацю із компанією Signify
13 Чер 2023
Львівська міська рада підписала меморандум із компанією Signify – світовим лідером у галузі освітлення, для реалізації проектів підключення високотехнологічного освітлення у Національному реабілітаційному центрі UNBROKEN Ukraine та в одному з закладів освіти Львова. Зокрема, співпраця передбачає розвиток вуличного освітлення міста.

Меморандум є продовженням існуючої співпраці. Компанія долучилась до створення нового корпусу реабілітаційного центру Unbroken.Ukraine, безкоштовно надавши послуги із освітлення.
Меморандум з компанією Signify дасть можливість скористатись певним досвідом, технологіями та світовими практиками, які дозволять нашому місту отримати набагато якісніше освітлення, підібрати правильні енергозберігаючі технології і застосовувати елементи розумного міста.

Для довідки: компанія Signify, раніше відома як Philips Lighting, є нідерландською транснаціональною корпорацією з освітлення, створена в 2016 році в результаті виділення підрозділу Philips. Компанія виробляє електричні світильники, освітлювальні прилади та системи керування. Із 2015 року в Україні функціонує дочірня компанія ТОВ «Сігніфай Україна» із офісом у Києві.

Фото: Роман Балук
Image
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше