Львів, Вроцлав і Бреда підписали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю
26 Січ 2024

26 січня, міський голова Львова Андрій Садовий підписав меморандум про взаєморозуміння та співпрацю із мером Бреди Полом Деплом та Віце-Президентом міста Вроцлав Якубом Мазуром.

Основні цілі цієї тристоронньої співпраці фокусуватимуться на підтримці Львова в надзвичайних ситуаціях, наданні притулку внутрішньо-переміщеним особам, розвитку екосистеми людяності та незламності UNBROKEN Ukraine , сприянні програмам щодо повернення українців з закордону, а також проведенні спільного форуму технологій.

В рамках довготермінового партнерства міста планують запуск спільних проєктів Європейського Союзу з місцевого розвитку та плану відновлення, обміну студентами та викладачами, співпрацю у сферах культури, економіки та торгівлі, сталого розвитку та охорони навколишнього середовища.

Зауважимо, що Вроцлав (Польща) та Бреда (Нідерланди) є містами-побратимами з 1991 року. Побратимські відносини між Львовом та Вроцлавом були встановлені у 2002 році. Відтак три міста вирішили посилити дружні відносини та підписали меморандум, що затверджує подальшу співпрацю.

 

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше