Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю з міжнародною організацією Save the Children in Ukraine для реалізації міських соціальних проектів
14 Гру 2023

Підписано меморандум про співпрацю між Львівською міською радою та міжнародною неурядовою організацією Save the Children для реалізації спільних соціальних проектів. Зі сторони Львівської міської ради участь у підписанні меморандуму взяли міський голова Львова Андрій Садовий, перший заступник міського голови – заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко та команда управління інвестицій та проектів (Invest in Lviv).

Зауважимо, що напередодні підписання меморандуму команда Invest in Lviv презентувала активні соціальні проекти міста Львова, зокрема проект будівництва житла для ВПО, реконструкції реабілітаційного центру у Брюховичах, дитячу лікарню Святого Миколая (Unbroken Kids) в межах якої також функціонує освітній заклад для дітей. Пріоритетним напрямком співпраці між Save the Children та Львовом стануть проекти у галузі освіти.

Save the Children допомагає дітям, які опинились у надзвичайних ситуаціях. Організацію заснували у 1919 році, зараз вона функціонує у більше ніж 120-ти країнах, в Україні з 2014 року. Від початку повномасштабної війни в Україні Save the Children надала гуманітарну допомогу та базові послуги 802 546 українцям, у тому числі 436 529 дітям. В Україні Save the Children працює в 7 областях, 24 регіонах і з 33 партнерами. У Львові з грудня 2022 року Save the Children відкрила 3 цифрових навчальних центри для дітей.

Детальніше про Save the Children за посиланням: https://www.savethechildren.net/

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше