Львівська міська рада прийняла чергові важливі рішення для реалізації проекту індустріального парку «Сигнівка»
03 Лис 2023

2 листопада 2023 року, на сесії Львівської міської ради прийнято ще дві важливі ухвали щодо реалізації проекту Індустріального парку «Сигнівка»:
– Затверджено договір про створення та функціонування індустріального парку «Сигнівка» із керуючою компанією індустріального парку “Сигнівка” (ТзОВ “Формація Сигнівка”)
– Надано в оренду земельні ділянки керуючій компанії індустріального парку “Сигнівка” (ТзОВ “Формація Сигнівка”).
За словами начальника управління інвестицій та проектів Андрія Павліва «Створення муніципального індустріального парку «Сигнівка» – це тривалий процес. Ми почали з концепції, оголосили конкурс та провели його, спеціальна комісія вибрала переможця, якого затвердили на сесії. Наступним етапом було підписання договору з обраною керуючою компанією ТзОВ «Формація Сигнівка» про створення та функціонування такого парку. І тепер цей договір затвердила сесія міської ради».
Наступним етапом реалізації проекту Індустріального парку «Сигнівка» є завершенням всіх юридичних деталей та плануванням старту будівельних робіт.
Зауважимо, що для резидентів індустріальних парків передбачено низку пільг: безмитне ввезення обладнання та звільнення від податку на прибуток на перший період функціонування. Також місто в рамках індустріальних парків може застосовувати пільги для стимулювання розвитку промисловості: звільнення від земельного податку та податку на нерухомість.

Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше