Львівська міська рада та команда Invest in Lviv організували торгову місію для львівських підприємців на Міжнародну індустріальну виставку у м. Кобе в Японії
11 Вер 2023

Львівська міська рада та Invest in Lviv в рамках співпраці з муніципалітетом міста Кобе (Японія) у партнерстві із Клуб Ділових Людей Україна та за фінансової підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» організували торгову місію для львівських підприємців на Міжнародну індустріальну виставку у м. Кобе в Японії.

На виставці, яка тривала протягом двох днів 7-8 вересня 2023 року, діяв окремий Український павільйон, в якому були представленні 8 львівських компаній: Рекуператори Prana, Dodo Socks, Citius S, Veem-metalavtoprom, SID City Scientific Park, Askep.net, Kormotech LLC / ТОВ Кормотех, Клуб Ділових Людей Україна.

Ця подія є однією з ключових у сфері індустріальних інновацій не лише в Японії, а й в усій Азії. Протягом виставки Андрій Павлів, начальник управління інвестицій та проектів та представники компаній провели ряд B2B зустрічей, презентувати свою діяльність та ключові проекти для залучення партнерів.

Цілі цієї торгової місії:

  • Залучення іноземних інвестицій у наші компанії та проєкти.
  • Відкриття нових ринків збуту для українських виробників.
  • Підтримка та розвиток інновацій.

За фінансової підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в бізнес місії також взяла участь делегації Львівської міської ради, яку очолює міський голова Львова Андрій Садовий.

В ході візиту мер Львова Андрій Садовий та мер Кобе Кідзо Хісамото підписали угоду про співпрацю та взаємодію між містами. Також було проведено ряд зустрічей з кластером біотехнологій та реабілітаційним центром міста Кобе для залучення партнерів та технологій до розвитку національного реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine.

Дякуємо за допомогу та партнерство в організації торгової місії Посольству України в Японії, муніципалітету міста Кобе та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Фото учасників торгової місії

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше