На крок ближче до створення Дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей у Львові
16 Сер 2023

16 серпня 2023 року відбулося засідання конкурсної комісії, під час якого члени комісії офіційно затвердили пакет документації та терміни проведення інвестиційного конкурсу зі створення Дослідницького центру для студентів інженерних спеціальностей на вул. Каліча Гора, 5 у місті Львові. 

Офіційний старт прийому заявок 30 серпня 2023 року. Разом з оголошенням про початок прийому заявок на конкурс буде опубліковано конкурсну документацію з усіма деталями проведення конкурсу. Прийом заявок на участь у Конкурсі триватиме упродовж тридцяти одного дня до 18:00 год 29 вересня 2023 року.

Нагадаємо, що 6 липня 2023 року сесія Львівської міської ради прийняла Ухвалу №3413 про реалізацію інвестиційного проєкту «Створення Дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей на вул. Каліча Гора, 5».

Інвестиційний проєкт передбачає реконструкцію закинутої будівлі площею 1352 м. кв на вул. Каліча Гора 5 під Дослідний центр. Центр обʼєднає 11 лабораторій з напрямків штучного інтелекту, інтернету речей, робототехніки, біоінженерії, людино-машинної взаємодії, механічної обробки, кібербезпеки, AR/VR та Gamedev технологій, Design Thinking,  а також мітинг руми, лекторії та навчальні приміщення. Доступ до лабораторій, навчальних приміщень центру та розхідних матеріалів буде безкоштовним для всіх студентів, аспірантів, науковців відповідного спрямування.

Детальна інформація щодо Конкурсу буде опублікована згодом у нас на сайті, інвестиційному порталі Львова, на сторінці Invest in Lviv та на офіційному сайті Львівської міської ради у середу, 30 серпня.

Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше