Invest in Lviv та УКВБ ООН проодовжують реалізовувати спільні проекти
28 Бер 2024

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з новим головою Львівського Польового офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УКВБ ООН) Омедом Аюбом задля планування спільних проектів у сфері медицини, культури, освіти та інших напрямків. Зустріч відбулася вперше після призначення Омеда Аюба на посаду голови Львівського Польового офісу УКВБ ООН.

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко спільно з керівником управління інвестицій та проектів Андрієм Павлівим презентували важливі проекти Львова, які реалізуються завдяки підтримці партнерів. Це, зокрема, екосистема UNBROKEN Ukraine та ветеранські центри, житло для поранених, велика протезна майстерня, яку відкриють вже за кілька тижнів, центр “Незламні матусі” та ініціатива UNBROKEN Cities Network.  Також спільно з командою Invest in Lviv представники УВКБ ООН відвідали Національний реабілітаціний центр “НЕЗЛАМНІ” (UNBROKEN Ukraine) та оцінити потреби й перспективи центру.

Зауважимо, що спільно з УКВБ ООН у Львові реалізуються наступні проекти:
– профінансовано закупівлю техніки, сантехніки, стелі та формування промислового покриття у Центрі для релокованих бізнесів;
– закуплено техніку та будівельні матеріали для Центру працевлаштування для людей з інвалідністю ;
– профінансовано реконструкцію гуртожитків під проживання ВПО;
– у співпраці з управлінням соціального захисту забезпечено меблями, технікою та гуманітарною допомогою модульні містечка та гуртожиток та вулиці Тернопільська;
– у рамках співпраці з командою Invest in Lviv надавалася гуманітарна допомога для релокованих підприємств, зокрема для Рубіжанської панчішної мануфактури.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше