Проект “Створення інноваційного креативного простору Lem Station»
05 Січ 2023

Хочемо детальніше познайомити Вас із нашими проектами, тому запускаємо серію тематичних публікацій

Розпочнемо із міського інвестиційного проєкту «Створення інноваційного креативного простору Lem Station».

Проектом передбачено здійснення ревіталізації старого трамвайного депо на перехресті вулиць Сахарова та Вітовського в інноваційний креативний центр, який стане точкою перетину і самореалізації митців, підприємців, науковців та інших представників креативних індустрій.
У кінці 2018 року для реалізації проекту на відкритому конкурсі залучено приватного інвестора – ТЗОВ «Lem Station».
Інвестор здійснює реконструкцію частини трамвайного депо, будівель та споруд поблизу та облаштовує тут зони для стартапів, ІТ-спеціалістів фрілансерів, інноваційних компаній, воркшопів, центр навчання та розвитку тощо. Також проектом передбачено відкритий громадський простір з терасами, місцями для проведення заходів.
При реконструкції оригінальні форми історичної архітектури будуть максимально збережені, а будівлі трамвайного депо початку 20 ст. будуть відновлені без змін до фасадної частини.
Також проект передбачає комерційну діяльність частини локацій. При цьому ключова його функція є соціальною — бути місцем для львів’ян, де вони отримують можливості реалізувати себе.
На даному етапі тривають роботи із реконструкції.
Сьогодні цей простір вже добре відомий мешканцям та гостям міста, адже у частині локацій активно проводяться креативні мистецькі та соціальні події
Візуалазація: Lem Station
Останні новини:
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше
Відбулося перше навчання для пацієнтів UNBROKEN Ukraine в рамках проекту Центру для працевлаштування людей з інвалідністю

18 квітня, відбулося перше навчання для пацієнтів реабілітаційного UNBROKEN Ukraine

Детальніше