Швейцарський інвестор Гаральд Біндер відкрив Jam Factory Art Center у Львові
18 Лис 2023

18 листопада 2023 року відбулося публічне відкриття Центру сучасного мистецтва Jam Factory Art Center, яке зібрало понад 3000 відвідувачів. Візією проекту Jam Factory Art Center є створення відкритої платформи, яка об’єднуватиме молодих українських та європейських митців, та всіх хто цікавиться мистецтвом.

Ідея створення Центру належить швейцарському інвестору Гаральду Біндеру, який у 2015 році викупив занедбану Фабрику повидла та вирішив відновити історичну будівлю й створити на її базі центр сучасного мистецтва. «Фабрику повидла» у Львові ревіталізували 8 років.

Міський голова Львова Андрій Садовий, зазначив що тепер це місце стане важливою частиною культурного життя не лише міста Львова, а й усієї України, адже вже зараз митці різних течій та напрямів мають можливість творити, представляти свою роботу та збагачувати українську культуру.

Програма заходу включала виставки, кураторські та авторські екскурсії та музичні перформанси. Усі виставки відкриті для відвідування. Крім цього, спільно з фондом «Повернись живим» організатори заходу відкрили збір для розмінування територій на суму 1 мільйон гривень.
Вітаємо Гарольда Біндера, Божену Пеленську та усю команду проекту! Відкриття Jam Factory Art Center в час війни є чудовим прикладом української стійкості!

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше