У Львові відбувся Інвестиційний форум Львівської міської ради та Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ)
13 Гру 2023

11 та 12 грудня у Львові відбувався інвестиційний форум “Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами: як залучати приватні інвестиції не чекаючи відбудови та закінчення війни”. Участь у форумі взяли представники з понад 10 українських громад.

Відкривали форум міський голова Львова Андрій Садовий та директор департаменту європейських проектів Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) Анета Бжузи.

Під час форуму команда управління інвестицій та проектів спільно з колегами з управління економіки, ініціативи Cities4Cities United4Ukraine презентували інвестиційні можливості міста Львова, зокрема проекти, програми та ваучери для бізнесу від Львівської міської ради. Також учасники форуму відвідали індустріальний парк “Sparrow Park Lviv“, який почав будівництво третьої черги та вже має трьох резидентів, серед яких відома компанія “Аврора Мультимаркет” та PORT Lviv Logistic Center – один з найбільших логістичних центрів у м. Львові, відомого українського девелопера “Альтерра Груп“.

Протягом двох днів учасники форуму вивчали повний цикл супроводу інвестора від підготовки комплексних інвестиційних пропозицій до пошуку потенційних інвесторів. Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) та команда управління інвестицій та проектів Львівської міської ради поділилася досвідом в правильній побудові комунікації з потенційними інвесторами, важливості постінвестиційної підтримки інвестора, оптимізації процесів співпраці між громадою та інвестором, зокрема створення генераторів, баз даних інвестиційних пропозицій враховуючи особливості запиту інвестора, а також візуалізації цих пропозицій на інвестиційних порталах громад.

Форум організований за підтримки Львівської міської ради та Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ).

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Останні новини:
У Львові відкрили новий Центр протезування та ортезування на базі UNBROKEN Ukraine

10 травня, на базі Національного реабілітаційного центру UNBROKEN у Львові

Детальніше
Екосистему UNBROKEN Ukraine презентували на 2-му міжнародному саміті міст та регіонів у Києві

Ще більше представників міжнародної спільноти дізналися про унікальну екосистему людяності

Детальніше