Видавництво «Човен» обрано переможцем інвестиційного конкурсу для «Створення книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вул. Академіка В. Гнатюка»
23 Жов 2023

Сьогодні, 23 жовтня 2023 року, Конкурсна комісія Львівської міської ради обрала переможця конкурсу щодо створення книгарні на вул. Гнатюка, 20-22. Ним стало видавництво «Човен» (ТОВ «Видавництво Львівського медіафоруму»).

Видавництво «Човен» (ТОВ «Видавництво Львівського медіафоруму») – українське видавництво, що веде свою діяльність із 2017-го року в місті Львів. Спеціалізується на літературних репортажах та есеїстиці, історичній, науковій та біографічній літературі, книгах про медіа. Місія видавництва – допомогти українським читачам подолати зовнішні та внутрішні кордони: історичні, географічні, культурні, ментальні; позбутися стереотипів та упереджень.

Нагадаємо, що інвестиційний проект Книгарні на вул. Академіка В. Гнатюка загальною площею – 382, 2 кв.м. За результатами проекту буде створено сучасну креативну книгарню культурного спрямування, яка поєднуватиме в собі читацький зал та мистецькі елементи. Метою інвестиційного проекту є популяризація україномовного продукту, створення можливостей для розвитку видавничої справи у місті Львові, а також реалізацію статусу міста  «Львів – місто літератури ЮНЕСКО».

Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше