Знайомство з Рубіжанською панчішною мануфактурою – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
02 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із першим бізнесом – Рубіжанською панчішною мануфактурою, українським брендом із Рубіжного, Луганської обл., що релокувався до Львова і спеціалізується на виробництві панчішно-шкарпеткових виробів.

Компанія об’єднує чотири дочірні бренди: ТМ Misyurenko, TM AFRICA, ТМ Lady May, TM Movigo.

Найбільший прибуток дають жіночі колготки ТМ Lady May (сезонно), дитячі колготки TM AFRICA, шкарпетки, які виготовляють для приватних торгових марок на замовлення; у майбутньому хедлайнером має стати ТМ Movigo – спортивно-орієнтована дочірня торгова марка.
Окрім того, РПМ відшивають шкарпетки і для інших відомих українських марок – Dodo Socks, Noskar та інші.

Підприємці бажають розробити маркетенгову стратегію, відновити просування та продажі продукції під власними торговими марками. Хочуть перезапустити інтернет-магазин.

Історія підприємства почалася в 1994 році в місті Рубіжному, коли брати Місюренко заснували свою невеличку справу. З того часу їхнє підприємство стало одним з провідних виробників панчішно-шкарпеткових виробів в Україні. Попри виклики, з якими зіткнулася компанія, включаючи втрату виробництва у місті Рубіжному, Луганської області, під час військових дій, змогли відродитися та продовжити діяльність у Львові.

Команда підприємства – це справжні професіонали, які працюють над створенням високоякісних продуктів. Вони поєднують свою креативність з технічними знаннями, щоб створювати продукцію, яка відповідає потребам клієнтів.

Своїми перевагами підприємці вважають:

Власне виробництво. Керуючи процесом виробництва, швидко реагують на зміни в попиті та тенденціях. Це також дозволяє адаптувати виробництво з урахуванням специфічних потреб клієнтів.

Гнучкість.Приймають навіть малі замовлення та можуть втілювати найскладніші дизайни.
Власний імпорт сировини. Це дозволяє виробнику контролювати якість та доступність необхідних матеріалів. Окрім того, це забезпечує стабільність виробництва та конкурентоспроможність на ринку.

Контроль якості. Можливість контролювати весь процес виробництва дозволяє забезпечити високу якість продукції. Це може бути важливим фактором для репутації бренду та задоволення клієнтів.

Широкий асортимент і гама кольорів. Що дозволяє задовольняти різні смаки та стилі споживачів.

Постачання B2B. Можливість постачання продукції оптовим покупцям (B2B) дозволяє виробнику розширити свої ринки та отримати значні обсяги замовлень. Це важливо для відновлення бізнесу, його росту та забезпечення сталого обсягу продажів.

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше