Знайомство з Tasty Jar – компанією-учасником проекту з маркетингової підтримки українського бізнесу від Львівської міської ради, Miks Digital та Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
07 Лют 2024

Львівська міська рада у співпраці з агентством Miks Digital та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізує проект з маркетингової підтримки десяти українських бізнесів. Знайомимо вас із третім бізнесом –  “Tasty Jar“, український бренд із Вінниці, що займається виробництвом та реалізацією натуральної фруктово-ягідної пастили, фріпсів та інших корисних снеків.

Підприємці хочуть вийти на закордонний ринок і донести до людей, що хороше самопочуття починається з корисної їжі.

Бізнес відкритий до демонстрації місця і процесу виробництва: відповідний контент є у соцмережах. 

Власники бізнесу пишаються екологічністю та чистотою виробництва, це один із основних акцентів у комунікації. Зазначають, що їхні цінності полягають в тому, що вони дотримуються культури чистого, безпечного виробництва, тому активно це демонструють і планують робити на це акцент в майбутній стратегії. Сповідують принцип “пастила для людей”: прозорість виробництва, виробничих відносин, розвитку, задіяння нових ринків, висвітлення подій, пов’язаних з виробництвом і продуктом компанії, а також демонстрація відгуків від споживачів.  

У майбутньому планують розширяти площу виробництва, а також відкрити “healthy space” на його території, де можна буде покуштувати продукцію, проводити зустрічі однодумців і  різноманітні заходи.

“Tasty Jar” наголошують на своїх основних принципах:

Екологічність виробництва. Приділяють особливу увагу екологічним аспектам виробництва. Всі продукти виготовляються з використанням натуральних і екологічно чистих інгредієнтів. Окрім того, виробники дотримуються чітких стандартів щодо відходів та використання ресурсів.

Власна сировина.  Контролюють весь цикл виробництва, використовуючи власні сировинні бази. Це дозволяє виробникам не тільки забезпечити високу якість продукції, але й стабільне постачання сировини. Працюють із власними садами і партнерами, що дотримуються суворих стандартів якості.

Інновації та розвиток. Виробник постійно вдосконалює технології виробництва, впроваджує нові методи та рецептури для створення смачної та корисної продукції. Досліджують інноваційні підходи до виробництва та використовують нові ідеї для розширення асортименту продукції.

Висока якість продукції.  Прагнуть до найвищих стандартів якості. Уся продукція проходить контроль якості на кожному етапі виробництва, щоб гарантувати найкращий смак і корисні властивості. На бояться визнавати помилки та вчаться на них, про що комунікують зі своїми клієнтами (відмова від виробництва крем-меду та допис про це).

Задоволення потреб клієнтів. Завжди ставлять клієнтів на перше місце і враховують їхні побажання та вимоги. Вибудовують комфортну та довірливу комунікацію з клієнтами.

 

Image
Image
Image
Останні новини:
5 причин чому фінському бізнесу варто інвестувати у Львів

Відоме фінське бізнес видання Kauppalehti написало велику статтю про вихід

Детальніше
Презентували інвестиційний клімат та ключові проекти Львова для бізнес делегації з Королівства Нідерландів

Офіційна делегація на чолі з Почесним консулом України в Нідерландах

Детальніше